Thursday, June 18, 2009

No nii, nüüd kirjutab Piret:
1. Elagu ja olgu kiidetud Kunda Swedbank!! Nad ei naernud minu üle, vaid olid kohe nõus, et vahel lihtsalt on selline päev, et jätad oma pangakaardi koos pin-koodiga letile ja käid iga poole tunni tagant uut kaarti küsimas. Andisd kohe ja raha ei võtnudki enam, ütlesid, et isegi halb päev!!
2. Nüüd veel Kundast aga siis kui me juba jala olime sinna jõudnud. Asfalt oli nõme ja erilist sära meie silmades ei olnud. Kui juba kohal olime vaatasime ja võrdlesime seda uut ja vana tööstus-Kundat. Selle käigus kukkus üks väike kivi (jumal teab, kust) mulle jala peale ja kohe hakkas verd voolama. Sulgesime selle teelehtedega ja suunudusime Põdra Pubisse. Küsisin seal brändit seespidiseks ja viina välispidiseks tarbimiseks ja sain kõik kohe. Imeodav peale selle. Tänud neile! lahke suhtumise eest.
3. Ja kiiresti ka paar sõna õhtust. Minu kallis kursusevend Veispak resideerub suveti põhiliselt Karepal ja seetõttu sai suund sinna võetud. Tema ise oli küll veel Tallinnas aga tore elukaaslane Heidi ja väiketütar võtsid meid vastu kuuma rabarberikoogiga. Oli tõeliselt mõnus õhtu ja sellest polnud miskit lugu, et Tallinna taksojuhid ei olnud nõus Veispakku Tallinnast kohalr tooma. Homme ka päev.

No comments:

Post a Comment